De missie van Mindset Workout is om bewustwording te creëren bij de gebruikers over het belang van mentale gezondheid. Dit wordt gedaan door de gebruikers te inspireren met trainingsideeën en informatie zodat zij weten hoe ze eenvoudig hun mindset kunnen trainen. Wij vertellen graag meer over Mindset Workout en het verhaal erachter.

Waarom Mindset Workout?

Hoe helpt Mindset Workout?

Wat doet Mindset Workout?

Het is algemeen bekend dat sporten gezond voor je is, maar niet iedereen weet dat het ook belangrijk is om bewust bezig te zijn met je brein. Daarnaast is het niet voor iedereen duidelijk hoe je je mentale gezondheid kunt verbeteren en hier hangt vaak een taboe op. Mindset Workout verbreekt graag het taboe rondom mentale gezondheid en inspireert haar lezers rondom het onderwerp.

Dit wordt gerealiseerd door veel informatie te delen over de invloed van sporten op de mentale gezondheid van mensen. Verder probeert Mindset Workout met de informatie de mensen te inspireren om meer met hun mentale gezondheid bezig te zijn. De informatie wordt gedeeld door blogs en verschillende soorten podcasts. Hierdoor wordt het voor de gebruikers duidelijk hoe zij hun mindset kunnen trainen en op wat voor soort manieren dit mogelijk is.

Mindset Workout deelt naast vele blogs en podcasts ook linkjes naar andere relevante websites en producten. Mindset Workout streeft ernaar om de gebruikers te voorzien in hun behoeften, zodat de gebruikers na een bezoekje aan de website weten hoe zij hun mentale gezondheid kunnen verbeteren en/of trainen. 

Contact met Mindset Workout

Eigenaren Mindset Workout

Carmen Peters

Johan van der Klis

Mané Schenning

Sophie de Jong

Ik ben Carmen Peters, 22 jaar oud en ik woon in Arnhem. Sinds de zomer van 2018 ben ik actief bezig met sporten en merk ik zelf de voordelen van een actieve levensstijl. Naast het feit dat ik veel energieker ben, merk ik ook ontzettend veel mentale voordelen. Zo kan ik mij beter concentreren en ben ik vrolijker. Ik ben een van de bedenkers van Mindset Workout omdat mijn ervaring wil delen. 

Ik ben Johan, 21 jaar en ik kom uit Balkbrug. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het hardlopen of aan het wandelen. Het liefst op een plek in de natuur waar niet veel andere mensen komen. Ik vind het heerlijk om in het zonnetje door de bergen te lopen. Door te wandelen word ik rustiger en kan ik beter presteren. Vanuit deze positie wil ik jou graag helpen om deze rust ook te kunnen bereiken. 

Ik ben Mané Schenning, 20 jaar oud en ik woon in Wehl. Ik vind het heerlijk om een rondje hard te lopen en ik fitness regelmatig. Door te sporten kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken. Verder voel ik mij door het sporten actiever en zit ik beter in mijn vel. Als mede bedenker van Mindset Workout wil ik jullie alles vertellen over een goede mentale gezondheid, omdat ik zelf keer op keer weer ervaar hoe belangrijk dit is!

Ik ben Sophie de Jong, 20 jaar oud en ik woon in Eerbeek. Ik vind het heerlijk om een lange wandeling te maken door de bossen. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Dit allebei geeft mij meer rust in mijn hoofd en ik zit beter in mijn vel. Ik deel mijn ervaringen hierover graag met anderen als ik er op die manier voor kan zorgen dat iemand zich beter voelt!

"Al meer dan 3 jaar ervaring in de mindset en sport wereld".

Mede eigenaar Mindset Workout Carmen

"Studeer nu drie jaar Psychologie, kan je hier alles over vertellen".

Mede eigenaar mindset workout Johan

"Ervaringsdeskundige, heb zelf ervaren wat sporten met je mindset doet!"

Over mindset workout Mané

"Al zes jaar actief aan het sporten en bezig met mindset".

mede eigenaar mindset workout sophie